Array ( [About us] => Despre noi [About Us titlu] => Despre noi [Connect with us:] => Urmariti-ne pe: [Contact] => Contact [Essential alerts straight to your phone] => Alerte esentiale direct pe telefon [GPS tracking plugin] => Localizare GPS - plugin [Homepage] => Acasa [Keep a clean overview of your land buying processes] => Pastreaza o imagine clara a procesului de cumparare a terenurilor. [Products] => Produse [References] => Referinte [Request a meeting] => Solicitati o intalnire [Request a meeting now and our representative will get in touch with you within the day.] => acum si reprezentantii nostri va vor contacta in cursul zilei. [Save time on your land renting paperwork] => Economisiti timp cu documentele de arenda [Sign up for our news:] => Abonati-va la newsletter [SMS Alert plugin] => Alerte SMS - plugin [Stay in control] => Mereu in control [Take control over your machines] => Control deplin asupra utilajelor [Thank you!] => Va multumim! [The email address is not valid.] => Adresa de email nu este valida. [The Ultimate farm management tool] => Instrumentul suprem de gestiune al fermei [Your message has been sent!] => Mesajul a fost trimis! )
Solicitati o intalnire acum si reprezentantii nostri va vor contacta in cursul zilei.

Despre noi

Robin Friedmann, Vis Viridis CoFounder Buna ziua,

Vreau sa va multumesc pentru vizita pe situl nostru www.vvc.ro si sa va impartasesc motivul pentru care am creat Vis Viridis impreuna cu Josef Kalleder, precum si viziunea noastra pentru dezvoltarea acestei companii.

Numele meu este Robin Friedmann, co-proprietar al Vis Viridis Consult. M-am nascut si am crescut in Germania, unde am lucrat in industria bancara pana in 2011. Apoi m-am stabilit in Romania pentru a ma alatura afacerii agricole de familie - Agrifarm. Lucram 4.000 ha de teren in Dolj, langa Intorsura. In opinia mea este esential sa te concentrezi pe a construi si dezvolta structuri, pe a fi mereu la curent cu cele mai noi tehnologi, si pe a investi in optimizarea proceselor de business.

Venit in agricultura cu formatie economica, una din primele mele nevoi a fost sa inteleg procesele agricole pe hartie. Care sunt sursele de bani si care sunt adevaratele cheltuieli? Asa ca in 2011 am inceput sa caut solutii software potrivite pentru a ma ajuta cu managementul si controlul afacerii noastre agricole. Spre frustrarea mea nu existau solutii folositoare si practice pe piata care sa imi poata optimiza si simplifica plata arendei, si care sa se integreze perfect cu legislatia si specificul organizarii funciare din Romania.

Nu imi pot imagina managementul unei intreprinderi medii sau mari, dar mai ales managementul unei afaceri agricole, fara ajutorul oferit de o solutie software special creata. Astfel ca am decis sa cer ajutorul unui specialist in dezvoltare de solutii informatice care a devenit partenerul meu in Vis Viridis, si impreuna cu echipa noastra am dezvoltat solutii informatice dedicate companiei Agrifarm.

Aceste solutii au fost construite si testate plecand de la cazurile concrete de care ne-am lovit in practica si includ toate specificitatile afacerii agricole desfasurate in Romania. Asa cum am aratat, primele teste au fost facute chiar in compania noastra, Agrifarm.

Suita Vis Viridis s-a nascut din aceste solutii dezvoltate impreuna cu Josef si echipa noastra. Au fost un adevarat succes, ajutandu-ma sa gestionez si sa controlez afacerea de familie. Astfel incat, in 2012, impreuna cu Josef am decis sa impartasim aceste solutii, pentru a oferi instrumentele necesare managementului si controlului deplin asupra 'fermei' dumneavoastra.

Acestea sunt motivele pentru care am creat Vis Viridis Consult. Avem ca scop excelenta in ceea ce facem si suntem pe deplin convinsi ca serviciile si produsele noastre vor aduga valoare operatiunilor dumneavoastra curente.

In caz ca va intrebati, am ales acest nume pentru ca in latina Vis Viridis inseamna "forta verde (a naturii)". De asemenea ne place jocul de cuvinte, Vis in limba romana sugerand viziune, aspiratie, si suficienta cutezanta pentru a deschide un drum.

Asa cum zicea Eleanor Roosevelt: "Viitorul apartine celor care cred in frumusetea viselor lor."

Al vostru,
Robin Friedmann