Vis Viridis Consult

Soluții pentru controlul complet asupra afacerii dumneavoastră agricole

Oferim soluții de software și tehnologie pentru a gestiona, automatiza și accelera procesele dumneavoastră critice de afaceri legate de arendă, cumpărarea de terenuri noi, gestionarea utilajelor, lucrărilor și angajaților, precum și a oricărui alt proces agricol.

Managis

Soluție completă de gestionare a fermei

(în curs de dezvoltare)

 

*Grafica (designul) aplicației este doar un prototip, urmând a fi îmbunătățită după lansarea și testarea aplicației.

Soluție de ultimă generație pentru gestionarea vizuală, pe hartă, a terenurilor dumneavoastră și pentru gestionarea lucrărilor agricole, atât din punctul de vedere al planificării, cât și al urmăririi acestora în timp real! La finalul lucrărilor, veți putea obține rapoarte de evaluare a lucrărilor – numărul de ore lucrate, sumele de bani plătite angajaților, consumul de combustibil, cantitatea de produse folosite etc.

Având trasabilitatea și istoricul lucrărilor, veți ști mult mai bine unde se situează compania dumneavoastră, unde trebuie făcute schimbări și, astfel, veți lua deciziile optime, în deplină cunoștință de cauză!

Cu ajutorul Managis, puteți obține informații în timp real despre utilajele dumneavoastră – lucrarea agricolă unde au fost atribuite, ce angajați le conduc, unde se află, consumul de combustibil, operațiunile de mentenanță necesare, precum și stocurile de combustibil și de piese de schimb.

De asemenea, puteți obține informații în timp real și despre angajații dumneavoastră – lucrarea agricolă unde au fost atribuiți, numele acestora, poziția în cadrul companiei (ex. agronom, operator utilaj), plata pe oră sau numărul de ore lucrate.

În cele din urmă, Managis vă ajută să țineți o evidență clară a produselor agricole folosite în cadrul lucrărilor agricole, precum și a stocurilor rămase.

Toate aceste informații le puteți obține chiar de pe teren, deoarece am conceput aplicația pentru a putea fi accesată de pe orice dispozitiv, inclusiv de pe telefon sau tabletă.

În plus, am conceput softul pentru a fi foarte ușor de utilizat, de către oricine, fără a necesita abilități digitale!

Bineînțeles, softul va fi personalizat în funcție de necesitățile dumneavoastră și de particularitățile activităților desfășurate.

Managis vă oferă posibilitatea de a vizualiza locația terenurilor pe hartă și de a planifica culturile pe care urmează să le efectuați pe terenul lucrat.

Softul nostru oferă managerului fermei sau agronomului posibilitatea de a selecta suprafața cultivată și de a planifica, pentru fiecare an agricol, selecția culturilor.

Managis vă oferă digital toate informațiile despre culturile din fiecare zonă, bloc fizic, parcelă și, astfel, vă ajută să gestionați culturile pe categorii și subcategorii – de exemplu, Grâu: Monsanto, Golden; Porumb: Monsanto, Timpuriu; Rapiță: Timpurie, Târzie.

Managis păstrează o evidență corectă și transparentă a terenurilor de pe hartă – de exemplu: terenuri luate în arendă, terenuri aflate în proprietate, terenuri schimbate.

Managis păstrează istoria culturilor pe ani, dar și a producției pe fiecare cultură.

Managis vă permite să programați foaia tehnologică în doar câteva click-uri!

Managis rezolvă, clarifică și ușurează orice problemă referitoare la dovezile de pe hartă, raportând și gestionând situațiile la un click distanță!

Managis calculează atât suprafața terenurilor cartografiate, cât și împărțirea terenurilor delimitate de râuri, păduri, drumuri sau alte evenimente din teren.

Managis oferă cartarea terenurilor împărțite de APIA, dar și cartarea câmpurilor izolate și a parcelelor mici.

Noi suntem aici pentru dumneavoastră!

Deschide Whatsapp
Suntem online!