Vis Viridis Consult

Soluții pentru controlul complet asupra afacerii dumneavoastră agricole

Oferim soluții de software și tehnologie pentru a gestiona, automatiza și accelera procesele dumneavoastră critice de afaceri legate de arendă, cumpărarea de terenuri noi, gestionarea utilajelor, lucrărilor și angajaților, precum și a oricărui alt proces agricol.

Domnul Constantin, primul client Arendis (2012)

Cum l-a ajutat Arendis pe Domnul Constantin

Pentru aceia dintre dumneavoastră care nu îl cunosc pe Domnul Constantin, acesta a fost primul client al Arendis, soft arenda. Puteți afla povestea Domnului Constantin urmărind acest clip de pe canalul nostru de YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=3K6-sYn22mU&t=1s.

Așadar, Domnul Constantin este un fermier care, în 2012, lucra 1000 ha de teren, dintre care 800 în arendă.

Domnul Constantin gestiona peste 800 de contracte de arendă și totul se făcea pe hârtie. De aceea, nu doar că apăreau multe greșeli, însă plata arendei dura foarte mult, circa 3 luni, iar sătenii își pierdeau răbdarea și erau nemulțumiți.

Unele contracte erau plătite de 2 ori, altele erau expirate, moștenitorii arendatorilor se certau, multe situații erau neclare, existau terenuri în litigiu și acte lipsă, practic Domnul Constantin era copleșit și toată lumea era nemulțumită, mai ales dumnealui.

Până într-o zi când a auzit că niște fermieri vecini cu el, Agrifarm din Dolj, au rezolvat toate aceste problem cu un soft arenda, un program arenda special conceput pentru gestionare arenda.

Puteți afla povestea Arendis spusă din perspectiva creatorilor săi accesând un alt clip de pe canalul nostru de YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=cq0kVgNYbWo&t=10s.

După ce Domnul Constantin a început să folosească Arendis, totul s-a schimbat. În loc de 3 luni a avut nevoie de doar 3 săptămâni ca să finalizeze plata arendei.

Totul era mult mai bine organizat, situația era clară în cazul fiecărui arendator, iar Domnul Constantin simțea că era prima oară când are controlul asupra afacerii sale.

Înnoirea de contracte, plățile în lei, plățile în produse, plățile prin poștă, declarațiile fiscale, toată documentația de gestionare arenda se realiza automat prin Arendis, corect, ordonat și de 4 ori mai repede!

De aproape 10 ani de când a devenit client Arendis, Domnul Constantin și-a crescut de câteva ori afacerea, fără a-i fi crescut, însă, și bătăile de cap, deoarece Arendis funcționează la fel și pentru 500 de contracte de arendă și pentru 5000 de contracte de arendă.

De aceea, vă recomandăm să urmați exemplul Domului Constantin și să preluați controlul afacerii dumneavoastră agricole, folosind primul și cel mai complet soft arenda din piață, un program arenda ce primește zilnic actualizări în urma solicitărilor clienților și un soft gestionare arenda ce are în spate o întreagă echipă de programatori și de suport clienți gata să vă răspundă cu promptitudine oricăror solicitări!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Deschide Whatsapp
Suntem online!