Vis Viridis Consult

Feedback

Ce spun clienții

Programul ne-a ajutat foarte mult în organizarea arendei și a plății acesteia într-un mod mult mai transparent și mai clar. Baza de date online oferă tuturor persoanelor implicate acces în orice moment și din orice loc la situația actuală a zonelor arendate și a plăților efectuate. Este un avantaj puternic și un instrument valoros în conflictele cu companiile și proprietarii concurenți. Puteți afla imediat cine, când a încheiat un contract pe ce zone sau când, cui, în numele cui a fost plătită arenda.
Programul ARENDIS a îndeplinit toate așteptările pe care le aveam pentru această aplicație, este ușor de utilizat, are multe opțiuni și multe funcții. Cu ajutorul trainingului, am înțeles foarte repede modul de operare, respectiv funcționalitățile programului, interacțiunea cu trainerul fiind foarte plăcută și relaxantă. Rapiditatea cu care se răspunde solicitărilor ulterioare este, de asemenea, un aspect foarte important.
Oameni minunați care vă ajută să faceți „comenzi dezordonate” ținând pasul cu tehnologia. Mulțumesc Vis Viridis Consult!
Acest Arendis mi-a dat un sentiment de pace pe care nici măcar nu-l pot descrie…
Mulțumim că ne-a făcut viața mai ușoară!
Nu credeam ca o să-mi ușureze atât de mult munca!
Eu sunt foarte mulțumită și mă bucur că îmi ocupă foarte puțin timp activitatea pe care o fac prin acesta.
Voi reușiți să descâlciți puțin acest haos al arenzilor și al declarațiilor.
Este ca o carte deschisă care îmi pune la dispoziție toate informațiile.
Obișnuiam să fiu ocupat scriind contracte de arenda 3-4 luni pe an. Cu ARENDIS totul este stabilit în mai puțin de o lună!
Call Now Button