Vis Viridis Consult

Despre noi

Despre noi

Soluțiile noastre se bazează pe uniunea dintre experiența în agricultură și dezvoltarea de software.

Stimate Vizitator,

Aș dori să vă mulțumesc că vizitați site-ul nostru și să profit de ocazie pentru a vă explica ce m-a motivat să încep această companie împreună cu partenerul meu, Josef Kalleder, și care este viziunea noastră pentru dezvoltarea Vis Viridis.

Numele meu este Robin Friedmann, co-fondator al Vis Viridis Consult. M-am născut și am crescut în Germania, unde am lucrat în corporate banking până în 2011. M-am mutat apoi în România pentru a mă alătura afacerii agricole din compania noastră de familie, Agrifarm. În și în jurul orașului Întorsura, județul Dolj, lucrăm în jur de 4.000 ha de teren. În opinia mea, este crucial să vă angajați să construiți și să dezvoltați structuri, să țineți pasul cu cele mai noi tehnologii și să investiți în optimizarea proceselor de afaceri.

În calitate de debutant în agricultură, provenind din economie, una dintre primele mele nevoi a fost să înțeleg procesele agricole pe hârtie. Unde sunt sursele reale și utilizările fondurilor? Așadar, în 2011 am început să caut soluții software adecvate care să ajute la gestionarea și controlul afacerii noastre agricole. Spre profunda mea frustrare, nu existau pe piață soluții utile și practicabile care să poată optimiza și simplifica plata contractului de închiriere (arenda) și care să se potrivească cu situația specifică din legislația și organizarea terenurilor românești.

Nu-mi pot imagina administrarea unei întreprinderi mijlocii sau mari – dar mai ales a unei afaceri agricole – fără ajutorul unor soluții software special adaptate. Așadar, în 2011 am decis să apelez la ajutorul partenerului meu care este programator și, împreună cu echipa noastră, am creat și personalizat o soluție pentru Agrifarm.

Aceste soluții software au fost construite și testate în jurul unor scenarii din viața reală, specifice caracteristicilor afacerii agricole din România. După cum s-a menționat deja, primele date și feedback-uri sunt extrase direct de la compania noastră – Agrifarm.

Suita Vis Viridis s-a născut din aceste soluții pe care le-am dezvoltat împreună cu Josef și echipa noastră. A fost un real succes în a mă ajuta să gestionez și să controlez afacerea noastră de familie. Așadar, în 2012, eu și Josef am decis să împărtășim cu dumneavoastră soluțiile noastre, să vă oferim instrumentele necesare pentru a gestiona și a păstra controlul deplin asupra „fermei” dumneavoastră.

Acestea sunt motivele pentru care am creat Vis Viridis Consult. Suntem dedicați excelenței în munca noastră și suntem absolut siguri că produsele și serviciile noastre vor aduce valoare afacerii dumneavoastră zilnice. Garantez cu numele meu!

Apropo, am ales acest nume pentru că Vis Viridis înseamnă în latină „puterea verdelui (natura)” și ne place și jocul de cuvinte cu Vis – care în română înseamnă „vis”.

Eleanor Roosevelt a spus odată: „Viitorul aparține celor care cred în frumusețea viselor lor”.

Al dumneavoastră,
Robin Friedmann

Call Now Button